Abordarea mea

Abordarea mea despre starea de bine si despre sanatate este una integrata. Nu cred in existenta unor alimente fundamental rele, ci mai degraba iau in considerare maniera in care diferitele arii ale vietii tale sunt conectate unele cu altele.

Esti foarte stresat la serviciu, ceea ce te face sa mananci mai mult sau sa stochezi tot ce mananci sub forma de grasime? Faptul ca nu dormi destul te impiedica sa faci sport? Lucrand impreuna ne vom uita la toate componentele vietii tale si vom gasi acel plan care ti se potriveste doar tie.

Pentru ca fiecare persoana are nevoi diferite in ceea ce priveste alimentatia si stilul de viata, acest fapt este esential in colaborarea cu tine.

Eu iti pot oferi sustinere pentru:

  • a atinge si a mentine greutatea optima
  • a reduce pofta exagerata de mancare, inclusiv de dulciuri
  • a-ti maximiza energia
  • a-ti regasi Pofta de viata
  • a invata despre alimente noi si despre cum le poti integra cu usurinta in viata ta

Atunci cand faci ceva nou, este important sa ai sustinere. Aici intervin eu. Vei gasi un sprijin in mine, atat emotional cat si practic, voi fi un fel „vocea ratiunii”, dar o ratiune mai sensibila.

Cand mananci bine si iti intelegi corpul, schimbarile in viata ta vor veni natural. Schimbarea alimentatiei va atrage dupa sine alte schimbari. Pe masura ce esti mai in forma, corpul tau se modifica si starea ta de bine se imbunatateste. Inchipuie-ti cum ar ca in fiecare zi sa ai limpezime, energie si vitalitate.