Abordarea mea

Nutritionist & Health Coach

Claudia Buneci

Abordarea mea despre starea de bine si despre sanatate, indiferent daca esti insarcinata sau nu, este una integrata. Nu cred in existenta unor alimente fundamental rele, ci mai degraba iau in considerare maniera in care diferitele arii ale vietii tale sunt conectate unele cu altele. Esti foarte stresata la serviciu si iti doresti sa ramai insarcinata, dar nu se intampla? Ai menstrele neregulate si dureroase? Esti insarcinata si ai pofte de diverse tipuri? Ai nascut acum 1 an, ai reusit sa ajungi dupa 6 luni de la nastere la greutatea dinainte de nastere, dar acum ai 10 kg in plus care nu se misca facand ceea ce tu stiai ca functioneaza? Lucrand impreuna ne vom uita la toate componentele vietii tale si vom gasi acea abordare care ti se potriveste doar tie.

Eu iti pot oferi sustinere pentru:

  • A-ti pregati corpul pentru sarcina, atat prin reglarea greutatii si a unor dezechilibre hormonale provenite din stilul tau de viata, dar si sustinandu-te, pur si simplu, sa inveti sa mananci astfel incat sa iti hranesti celulele corpului, din care se va naste si copilul tau.
  • A sti sa faci cele mai bune alegeri privind alimentatia si alte obiceiuri sanatoase pe durata sarcinii, reducand astfel poftele si alte probleme prezente in sarcina (constipatia, lipsa de energie, greturile, aparitia anemiei, a crampelor musculare, arsuri). Toate informatiile pe care le poti afla alaturi de mine sunt importante si pentru ca te ajuta sa iti revii mai bine dupa ce nasti, atat emotional, cat si fizic. De asemenea, adoptand cat mai devreme un stil de viata sanatos, sansele ca micutul tau sa se nasca fara problemele care actualment sunt aproape epidemii – alergie, astm, boli metabolice etc – cresc considerabil.
  • A trece cat de usor se poate peste perioada de post-partum – si eu ma refer intotdeauna la un post-partum prelungit, nu doar la cele 40 de zile „regulamentare”. „Ce mananc cand alaptez, ce trebuie eliminat pentru ca cel mic are reflux sau dermatita, cum fac sa ma incapa blugii dinainte de sarcina…” si multe alte asemenea intrebari isi gasesc raspunsul in colaborarea noastra.

Una peste alta, imi doresc sa te pot ajuta sa iti regasesti Pofta de viata.

Dar nu pot face nimic in locul tau (ok, poate doar sa iti comand legumele organice). Atunci cand faci ceva nou, este, insa, important sa ai sustinere. Aici intervin eu. Vei gasi un sprijin in mine, atat emotional cat si practic, voi fi un fel „vocea ratiunii”, dar o ratiune mai sensibila.

Cursuri realizate

Masterclass:

Tehnician nutritionist

Health coach

 

Universitatea din Munchen:
Curs de Nutritia si stilul de viata in sarcina
 
Curs de nutriție pentru mame și copii (on going)
 

Newsletter

Inscrie-te la newsletter si vei primi gratuit meniul saptamanal pentru perioada sarcinii!

Cu ce te pot ajuta?

Fie ca esti insarcinata, esti mama sau iti doresti sa fii, sigur ai intrebari. Scrie-mi pe email despre ce doresti sa afli mai multe informatii si ne putem auzi 20 de minute la telefon, pentru a-ti intelege mai bine nevoia.

4 + 13 =