fbpx

Stiu ca trecem printr-o perioada diferita de tot ceea ce am experimentat noi pana acum. Vad in jurul meu persoane care se confrunta cu anxietate, si chiar cu depresie, cu oboseala cronica, cu mancat compulsiv si alte probleme, care s-au acutizat pe fundalul statului acasa. Si este cumva normal sa experimentam aceste lucruri, pentru ca noi suntem fiinte sociale, avem nevoie de interactiune umana, dar si de soare, aer, miscare.

Si nu este deloc usor in acest context sa vedem partea plina a paharului!

Ca sa te sustin sa reusesti sa mai schimbi unghiul din care privesti si sa folosesti TIMPUL, aceasta resursa magica pe care o ai acum la dispozitie, IN FAVOAREA TA, iti propun sa participi in aceasta provocare pe care am numit-o #ALEGSAAMPOFTADEVIATA.

Urmareste video Aleg sa am pofta de viata

Despre ce este vorba efectiv:

 1. In fiecare saptamana vom avea o tema usor de pus in practica, dar care te va ajuta sa ai grija de tine si sa iti sustii corpul sa functioneze mai bine. Eu voi explica intr-un material video uploadat pe pagina de facebook Pofta de viata cu claudia beneficiile fiecarei teme alese.
 2. Participa la provocare punand pe facebook si pe instagram o imagine sau un video in care sa arati cum ai pus in aplicare provocare. Foloseste #alegsaampoftadeviata si @poftadeviatacuclaudia
 3. Invita alti oameni dragi sa aiba grija de ei, participand in provocare
 4. Fii pe faza si vezi daca ai castigat premiul saptamanal pe care il voi desemna prin tragere la sorti – este vorba de un voucher in valoare de 50 lei la magazinul online cu bunatati organice www.bioaleea.ro

Sper ca aceasta provocare sa te mai distraga de la gandurile care te apasa si sa te motiveze, macar putin, sa ai grija de tine!

 1. Prima saptamana – 1 smoothie/zi

 • Posteaza un video sau o imagine cu tema saptamanii – gasesti inspiratie pentru retete pe pagina mea de facebook sau de instagram
 • Foloseste #alegsaampoftadeviata
 • Afla daca ai castiga cadoul saptamanal – un voucher in valoare de 50 lei la magazinul www.bioaleea.ro

Daca vrei sa afli mai multe despre SMOOTHIE ALMIGHTY, poti sa urmaresti AICI materialul video in care am detaliat despre:

 • Beneficiile acestei licori magice
 • Combinatii optime
 • Super alimente care cresc valoarea nutritiva a smoothie-ului

material video smoothie

Voucher-ul cadou in valoare de 50 lei la magazinul online biolaeea.ro merge la Catalina Constantin. Ea a facut smoothie, si-a inspirat amicii sa faca asemenea postand imagini pe social media si a folosit #alegsaampoftadeviata, ca sa o si gasesc pentru premiere :). Felicitari, Catalina!

voucher cadou prima provocare

Va imbratisez si am incredere ca vom trece cu bine peste asta, ca vom mai intelepti, mai conectati cu noi si cu natura!

Afla aici despre a 2a saptamana a provocarii #alegsaampoftadeviata!