fbpx

Draga mama, ai vrea sa mananci mai sanatos, dar nu stii exact ce alimente sa cumperi din magazin?

Mamicia iti aduce multe bucurii, dar pune si multe presiune pe tine. De putine ori gasesti un moment si pentru tine, si asta chiar daca acum stam acasa.
Tu stii deja ca alimentatia sanatoasa este de mare ajutor daca vrei sa ai mai multa ENERGIE si daca vrei sa iti echilibrezi hormonii si greutatea.

mama care alege alimente sanatoase

Te invit intr-un webinar in urma caruia vei afla raspunsurile la cele trei intrebari esentiale cand vine vorba de alimentatie sanatoasa:
1. Ce mai inseamna “sanatos” acum?
2. Daca scrie “sanatos” sau “organic” este suficient?
3. Ce fel de alimente ar trebui sa ai in casa, sa iti fie usor sa gatesti rapid si echilibrat?

Inscrie-te aici!

Dupa acest webinar vei alege mai usor ingrediente sanatoase si te vei simti mai increzatoare in alegerile tale cand vine vorba despre alimentele pe care le alegi pentru tine si familia ta.

In plus, stiu din experienta ca atunci cand mama isi modifica alimentatia, usor, usor, copiii si partenerul o urmeaza. Ceea ce este un mare plus pentru sanatatea intregii familii.

De ce sa ai incredere in recomandarile mele?
Sunt health coach si mama de 3 copii, am lucrat cu peste 200 de femei pentru energizare, echilibrarea hormonala si a greutatii.
Stiu ca vointa este primul pas catre schimbarea stilului de viata. Insa inceputul nu este usor: ai multe necunoscute – ingrediente, moduri de preparare, obiceiuri – si, fara un coach, te poti simti complesita si risti sa renunti.

Subiectul acestui webinar este unul care face mereu parte din discutiile introductive ale sesiunilor individuale. Pentru ca stam acasa, m-am gandit sa vin in intampinarea ta cu acest curs ca sa te sustin sa faci mai usor alegeri sanatoase.

Investita ta: 67 lei / persoana (va beneficia intreaga familie de informatiile pe care le vei afla).

BONUS:
• Lista de cumparaturi
• Meniu pe 3 zile care sa include ingredientele din lista de cumparaturi

Inscrie-te aici!