Cursul Matrioshka

disponibil în curând

Nutritie prenatala

In cadrul acestui acest curs, pe care l-am structurat astfel incat sa fie cat mai simplu de inteles pentru tine, imi propun sa discutam despre acele alimente bogate in nutrienti pe care este recomandat ca tu sa le consumi, dar si despre alimentele si toxinele pe care sa le eviti pentru a avea cel mai sanatos copil posibil. Fara confuzii. Vei avea incluse un meal plan si retete.

Tu stii ce iti hraneste cu adevarat corpul?
Sau ai anumite subiecte in legatura cu care esti confuza, si ai toate motivele, pentru ca ai citit „pe surse” informatii contradictorii despre aceleasi alimente? Ce pot sa mananc? Este bun sau nu pentru mine si bebelusul meu? Ce sunt „superalimentele” si ce pot manca in sarcina? Cate kg ar trebui sa ma ingras si in cat timp ar trebui sa slabesc? Ce pot sa fac sa ma asigur ca bebelusul meu este bine? Nu vreau ca bebelusul meu sa sufere de diabet, asemeni restului familiei mele, pot sa fac ceva in acest sens? Ce pot sa fac ca bebelusul sa nu creasca foarte mult, astfel incat sa il pot naste natural? Si, desigur, lista poate continua.

Acum ai raspunsul la intrebarile tale!

Acest curs iti va da informatii usor de implementa pentru:

A dezvolta obiceiuri sanatoase care sa dureze toata viata pentru intreaga ta familie

A invata ce alimente contribuie la dezvoltarea sanatoasa a bebelusului tau - a creierului, a sistemului imunitar si a coprului sau.

A invata cum sa te hranesti pentru a avea un travaliu cat de usor se poate, cu mai putine complicatii si cu o recupare mai rapida

A avea o stare buna, mai multa energie si sanse reduse de complicatii de sarcina

A invata sa folosesti intelept bugetul pentru alimente, achizitionand produse de calitate la preturi optime. Si desigur, cum sa citesti etichete pentru a nu-ti irosi banii pe produse care nu vin cu aport de nutrienti

A invata cum sa previi afectiunile legate de alimentatie, cu sunt diabetul de tip II, bolile de inima sau cele respiratorii. Si despre cum sa iti mentii glicemia stabila

A invata cum sa previi afectiunile legate de alimentatie, cu sunt diabetul de tip II, bolile de inima sau cele respiratorii. Si despre cum sa iti mentii glicemia stabila

A invata cum ii poti convinge pe copiii tai sa faca alegeri sanatoase pentru ei in viitor

Acest curs nu este despre succes si esec, despre bun si rau, despre rusine sau judecata. Este despre a fi intr-o comunitate de oameni care simt ca tine, isi doresc sa se simta (mai) bine, sa se hraneasca pe ei si pe copilul lor cu acei nutrienti care contribuie la sanatatea lor.

Esti pregatita sa ai un copil!

Un copil sanatos, fericit, energic si frumos. Iar tu meriti sa fii si tu sanatoasa, fericita, energica si frumoasa.

Studiile arata ca este o legatura irefutabila intre alimentatia mamei si dezvoltarea bebelusului, in sensul in care o nutritie deficitara, – fie ca este vorba de macro sau de micronutrienti – este asociata cu o dezvoltare precara a copilului, atat din punct de vedere al capacitatilor cognitive, cat si in ceea ce priveste aparatia unor probleme comportamentale sau de deficit de atentie.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter si vei primi gratuit meniul saptamanal pentru perioada sarcinii!

Cu ce te pot ajuta?

Fie ca esti insarcinata, esti mama sau iti doresti sa fii, sigur ai intrebari. Scrie-mi pe email despre ce doresti sa afli mai multe informatii si ne putem auzi 20 de minute la telefon, pentru a-ti intelege mai bine nevoia.

10 + 1 =

error: Content is protected !!