fbpx

Disclaimer legal

Acest site ofera informatii care au rolul de a te informa. Acestea nu se substituie (si nici nu se doreste acest lucru) sfaturilor medicale avizate. Nu ezita sa intrebi medicul cand ai nelamuriri privind o afectiune medicala sau privind starea ta generala de sanatate. De asemenea, aceste informatii nu au scopul de a inlocui tratamentul recomandat de cadrul medical cu care colaborezi (medic pediatru sau de familie, ginecolog etc) sau sfaturile primite de la acesta.

Autorul isi asuma ceea ce scrie, dar nu poate fi considerat responsabil pentru ceea ce intelegi sau decizi sa faci tu in urma parcurgerii acestor informatii. Pentru ca deciziile privind alimentatia trebuie personalizate in functie de starea ta de sanatate si de stilul tau actual de viata, unele dintre informatii de pe acest site pot sa nu fie potrivite pentru tine.

Autorul nu garanteaza ca fiecare material de pe blog prezinta informatie completa pe subiectul abordat, intrucat fiecare material este scris dintr-o perspectiva proprie, pe baza informatiilor si documentarii proprii. Prin urmare, nu exista acuratete 100% a materialelor, din perspectiva stiintifica.

Acest blog nu este o platforma medicala redactata de medici specialisti. De aceea, decizia de a te baza pe informatii citite pe acest site iti apartine in totalitate.

 

 

 

Cu ce te pot ajuta?

Fie ca esti insarcinata, esti mama sau iti doresti sa fii, sigur ai intrebari. Scrie-mi pe email despre ce doresti sa afli mai multe informatii si ne putem auzi 20 de minute la telefon, pentru a-ti intelege mai bine nevoia.

1 + 6 =

error: Content is protected !!

Aboneaza-te la newsletter-ul destinat mamelor si vei primi gratuit e-book-ul „Recomandari si meniu de 3 zile pentru energizare, echilibrare si pierdere în greutate”.