fbpx

Esti insarcinata

Esti insarcinata! Felicitari!

Esti foarte fericita, dar, poate ca ai si multe intrebari si preocupari.

Din experienta mea alaturi de femei insarcinate, am vazut ca exista cateva intrebari care revin mereu:

Ce trebuie sa mananc ca sa fie bebe bine?

s

Ce nu trebuie sa mananc?

Cate kg ar trebui sa iau?

t

Cand o sa imi revin cu kg?

}

Cand or sa inceteze starile de greata? Ce pot sa fac ca sa le diminuez?

v

Ce pot sa fac sa nu mai fiu constipata?

Nu am energie deloc (mai ales in trimestrele I si III)? Ce pot sa fac in acest sens?

Pot sa fac miscare?

R

Sunt in trimestrul al II-lea si am luat mult in greutate si bebe e cam mare. Ce ar trebui sa fac ca sa reduc riscurile de diabet de sarcina si de nastere prematura?

Pot sa mananc vegetarian in sarcina?

La o parte din aceste intrebari gasesti deja raspunsul pe blog. La celelalte o sa raspund pe parcurs, asa ca te invit sa ramai alaturi de mine.

i

Inainte de orice, vreau sa ma asigur ca mananci corect, asa ca, pentru informatii de baza, te rog sa citesti acest articol si sa descarci Meniul pentru vitalitate si tinerea greutatii sub control in perioada sarcinii.

Si daca vrei sa afli mai multe despre nutritia corecta in sarcina, pentru ca tu si bebe sa fiti cat se poate de sanatosi, am creat acest curs pentru tine. Afla mai multe aici! 

Daca vrei consiliere pe o problema specifica, programeaza o discutie de 20 de minute cu mine, ca sa inteleg exact cum te pot ajuta!

In prima sarcina am luat destul de multe kg, sarcina a fost destul de grea – constipatie severa, dureri de cap etc – si nasterea nu a decurs cum as fi vrut. Asa ca m-am hotarat sa fac lucrurile diferit la cea de-a doua sarcina si am primit o recomandare pentru a ma vedea cu Claudia. Ea mi-a pus lucrurile in ordine, am inteles multe lucruri care se intampla cand esti insarcinata si cat de mult pot influenta starea de bine a mea si a bebelului meu. Bebe a venit cu bine si acum suntem in acomodare. Multumesc, Claudia, pentru rabdare si flexibilitate! Lore

32 de ani

Cu ce te pot ajuta?

Fie ca esti insarcinata, esti mama sau iti doresti sa fii, sigur ai intrebari. Scrie-mi pe email despre ce doresti sa afli mai multe informatii si ne putem auzi 20 de minute la telefon, pentru a-ti intelege mai bine nevoia.

7 + 4 =