fbpx

Esti mama de mai mult de 6 luni

Ai trecut deja de primele luni alaturi de bebelusul tau. A fost o perioada frumoasa, dar si plina de provocari. Totusi, parca tu nu te mai simti asa in forma ca inainte. Poate inca nu dormi noaptea, oboseala s-a acumulat, corpul tau se resimte. Nu mai ai energia de alta data, ai cateva kg in plus de care nu scapi, ai instabilitate emotionala, poate ai menstra neregulata si dureroasa si nu stii ce sa faci in legatura cu toate aceste schimbari. Poate vor trece de la sine cand va mai creste bebelusul.

Eu iti recomand sa incepi sa faci tu SCHIMBARI in viata ta pentru a reveni IN FORMA. Din pacate, 23% dintre mame dezvolta probleme de tiroida dupa nastere si unele dintre ele nici nu stiu. Si asta pentru ca oboseala, emotiile puternice, alimentatia neadecvata si stresul isi pun amprenta asupra organismului mamei.

Stiu, ca mama de 3 copii, ca ti-e greu sa te prioritizezi pentru ca ai atat de multe lucruri de facut pentru copilul tau! Vreau sa iti spun ca TREBUIE sa ai grija de tine, pentru a putea oferi copilului tau dragoste si sustinere, dar si pentru a-ti ocroti cuplul, in cadrul caruia s-a nascut bebelusul vostru.

Pentru inceput, te invit:

Daca esti pregatita sa faci o schimbare in viata ta pentru a-ti regla dezechilibrele hormonale, a fi mai stabilia emotional, mai energica si pentru a-ti regla greutatea, te invit sa urmezi programul Energie de durata.

Ca sa aflu exact cum te pot ajuta, iti ofer o convorbire telefonica de 20 de minute!

Am inceput sa lucrez cu Claudia in dorinta mea de a invata sa mananc mai sanatos si sa scap cateva kg suplimentare care se incapatanau sa ramana dupa cea de-a doua sarcina. Mi-a placut ca nu crede in diete si in frustrarea data de ele. M-a surprins mult gradul de adancime in care a mers si intrebarile care mi le-a pus (nu m-as fi gandit ca aveau legatura cu greutatea) si ca inainte de toate m-a pus sa imi fac analize medicale, nu a facut lucrurile dupa ureche. Al doilea ajutor oferit a fost atunci cand in analize am aflat ca am un nivel ridicat de inflamare digestiva si mi-a dat aceea perspectiva integrativa care nu am gasit-o la medici. M-a indrumat ce sa testez in continuare si mi-a fost aproape in schimbarea alimentatie, care presupunea excluderea a 50 de alimente si rotirea celor ramase. Am invatat cum este cu suplimentele, cu probioticele, cum pot sa mananc sanatos atat eu cat si familia mea. Multumesc Claudia pentru modul de abordare, pentru informatie si nu in cele din urma pentru suportul emotional. Mona Ciurezu

40 de ani

Cu ce te pot ajuta?

Fie ca esti insarcinata, esti mama sau iti doresti sa fii, sigur ai intrebari. Scrie-mi pe email despre ce doresti sa afli mai multe informatii si ne putem auzi 20 de minute la telefon, pentru a-ti intelege mai bine nevoia.

3 + 5 =