fbpx

1. Esti implicata in mai multe proiecte, inclusiv ateliere de gatit? Cum reusesti sa faceti fata provocarilor zilnice?

Sunt implicata in mai multe proiecte, chiar diferite intre ele si ceea ce face ca ele sa fie parte din programul meu este pasiunea mea pentru fiecare dintre ele. Pe langa pasiune, as mai adauga doua alte ingrediente foarte importante: vointa si organizarea.
2. Cand ai realizat prima data ca sfaturile tale cu privire la alimentatie ajuta alte mame?

Nu imi mai amintesc cand a fost prima data, dar fiecare mic ajutor pe care il pot da celor din jur pentru a avea o nutritie mai buna ma bucura foarte tare. Pot da exemplul unei mame care era foarte suparata pentru ca fetita ei avea mari probleme de digestie, fiind deseori constipata si avand dureri de burtica. In plus, fetita accepta foarte putine tipuri de alimente, cele mai multe din ele fiind nu foarte sanatoase. I-am povestit mamei despre mici schimbari pe care le poate face in alimentatia celei mici – mai ales in cadrul micului dejun – si in doar cateva zile digestia fetitei s-a imbunatatit considerabil.

Astfel de mici schimbari pot avea un impact mare si, cum ziceam, ma bucura foarte tare mai ales in conditiile in care acestea pot fi usor integrate in viata noastra.

Puteti citi articolul integral pe site-ul qbebe.ro