fbpx

Iata-ne ajunse la a 2a saptamana a provocarii #alegsaampoftadeviata:

CONSUMA LEGUME LA FIECARE MASA DE PRANZ!

Legumele sunt ESENTIALE pentru sanatatea ta si, daca pe parcursul acestei perioade ai lucra la a creste ponderea lor in alimentatia ta, ai avea un mare CASTIG pentru echilibrul tau hormonal si pentru nivelul tau de energie.

Pentru ca stiu ca orice proces de reechilibrare depinde de cat de multe legume consumi, am ales ca a doua saptamana a provocarii #alegsaampoftadeviata sa fie dedicata lor.

legume la masa de pranz

Dupa prima saptamana in care am avut ca tema un smoothie in fiecare zi, mai multe persoane mi-au spus ca le-ar fi mai usor sa aiba retetele pentru toate cele 7 zile in avans.

Asa ca, am decis ca pentru cea de-a doua saptamana sa ofer retetele celor care si le doresc inca de duminica, 5 aprilie. Daca ti-ar fi si tie de ajutor, lasa-mi email-ul tau AICI si ti le trimit, cu drag, si tie (daca cumva nu iti ajung, da-mi un email la claudia@pofta-de-viata.ro si spune-mi, pentru ca poate fi o problema cu email-ul).

idei pentru masa de pranz cu legume

Later edit:

Saptamana aceasta s-a incheiat! Multumesc tuturor pentru participare! Voucher-ul cadou in valoare de 50 lei la bioaleea.ro merge la Georgia Pipoi!

voucher cadou saptamana legume la masa de pranz

Poti urmari AICI live-ul pe care l-am avut pe pagina Pofta de viata cu Claudia in care explic de ce legumele sunt atat de importante pentru echilibrul tau hormonal si pentru nivelul tau de energie si care este proportia optima a legumelor in farfuria ta.

Sa ai o saptamana buna si o farfurie colorata, chiar daca provocarea s-a incheiat :)!

live despre beneficiile legumelor

Citeste aici despre provocarea #alegsaampoftadeviata si despre tema primei saptamani

Daca vrei sa vezi cum arata un meniu echilibrat care sa te ajute sa scazi in greutate si sa iti echilibrezi hormonii si nivelul de energie, descarca-l de AICI (te inscrii la newsletter si il primesti in inbox-ul tau)

meniu de 3 zile pentru energizare si pierdere in greuate