fbpx

Primavara inseamna reinnoire si curatare. Asa cum am explicat si in live-ul despre alimentatia de primavara pentru energie si echilibrare hormonale, tinut pe grupul Mame cu pofta de viata, dar si in acest articol, o perioada in care acorzi o atentie sporita ficatului tau si procesului natural de detoxifiere este foarte bine venita in acest anotimp.

Detoxifierea corpului nu inseamna numai sa ai grija la ceea ce mananci ci priveste mai multe paliere ale vietii noastre.

Pentru ca imi doresc mult sa fiu alaturi de tine in acest demers, sa ne si jucam un pic si sa vezi ca nu trebuie sa fie ceva foarte complicat sa iti sustii corpul, te invit sa participi la o provocare de 5 zile: 5 zile in care sa ai grija la un aspect din alimentatia ta sau din ceea ce faci in viata de zi cu zi.

Daca simti sa fii parte din aceasta provocare, tot ce trebuie sa faci este sa te alaturi gratuit grupului de facebook Mame cu pofta de viata, pentru ca acesta va fi locul nostru de joaca. Ah, si desigur, in afara de asta, trebuie sa fii pregatita sa te joci, sa experimentezi lucruri noi si sa impartasesti cu noi ceea ce simti, ca de aceea suntem o comunitate.

Cum ziceam, programul este GRATUIT si prima provocare va fi anuntata vineri, 5 aprilie, pe grupul Mame cu pofta de viata!

Si, in plus, participantele active intra intr-o tombola pentru un cadou-surpriza , care are legatura tot cu starea noastra de bine, desigur!

Cum ti se pare, ai pofta de joaca, cu beneficii pentru starea ta de bine?

p.s. provocarile vor fi gandite astfel incat sa se potriveasca atat pentru perioada sarcinii, cand si pentru alaptare