fbpx

Meniu, retete, recomandari, sustinere si distractie pentru stare mai buna si, de ce nu, un pic de subtiere pe ici, pe colo, in partile esentiale ale corpului :)

1- 5 iulie 2019

A venit vara, mergi la mare, ti-e cald, te-ai relansat in dorinta de a te simti mai bine si de a fi mai multumita de felul in care arati. In acelasi timp, anotimpul cald te ajuta sa mananci mai usor, cu mai multe legume si fructe, care, teoretic, ar trebui sa faca sa iti fie mai usor sa pierzi si niste kg. Cu alte cuvinte, contextul iti este unul favorabil!

Dar cum este sanatos si sustenabil sa combini alimentele? Sper ca nu te-ai gandit sa te infometezi – deja stii, probabil, ca asta nu o sa faca decat sa iti deregleze hormonii, mai ales daca esti deja obosita si observi ca ti-e greu sa mai pierzi in greutate – si am explicat in acest articol DE CE se intampla asta!

Esti gata sa revii in forma dar nu stii de unde sa incepi?
Bine te-am gasit, esti unde trebuie!

Daca vrei sa mananci sanatos pentru a te simti mai bine sau vrei sa si pierzi niste kg, aceasta provocare este pentru tine! Am gandit aceste 5 zile pentru a-ti usura alegerile in ceea ce priveste un stil de viata sanatos. Meniul este conceput pentru persoane care sunt la inceputul drumului spre un stil de viata sanatos, deci voi folosi mai multe ingrediente „clasice”. Vei avea, insa, de incercat si altele, poate mai putin degustate de tine, tocmai pentru a le testa si a vedea daca sunt sau nu pe gustul tau.

CE SE VA INTAMPLA MAI EXACT?

Iti voi oferi meniu pe 5 zile, retete (acolo unde este cazul), recomandari de stil de viata sanatos, suport si, as vrea eu, destindere :)!

CUM PROCEDEZ PENTRU A PARTICIPA?

Te inscrii AICI si vei primi de la mine, pe email, toate informatiile mentionate anterior.

UNDE SE TINE PROVOCAREA?

Provocarea se va desfasura pe grupul de facebook Mame cu pofta de viata si va fi accesibila tuturor membrelor comunitatii. Totusi, meniul si retete se vor da pe email. Daca nu esti inca membra, poti sa te alaturi grupului AICI!

CARE ESTE INVESTITIA MEA?

Din punct de vedere FINANCIAR, provocarea este GRATUITA. Investita ta va fi in TIMPUL alocat TIE pentru a urma pasii recomandati de mine. De asemenea, as vrea sa ne acordam una alteia SUPORT pentru a trece impreuna prin ceea ce fiecare va considera a fi dificil.

DE CE SA MA INSCRIU?

☀️Daca vrei sa mananci sanatos pentru a te simti mai bine si nu stii de unde sa incepi
☀️ Daca vrei sa mai pierzi kg
☀️ Daca vrei sa te testezi cum este sa mananci sanatos si echilibrat cateva zile

Si inca ceva: cele mai active participante care isi doresc sa traiasca sanatos vor intra intr-o tombola pentru a castiga 2 premii surprize!