fbpx

Nu mergem in vacanta in fiecare zi, si poate si de aceea atunci cand o facem tindem sa ne rasfatam mai mult decat de obicei, si aici ma refer si la mesele pe care le luam in aceste zile.

Alegerea unor alimente nesanatoase inseamna ca vom avea mai putina energie pentru a face lucruri in timpul vacantei – pentru ca organismul va fi obosit incercand sa digere combinatiile dificile alese de noi, in loc sa isi ia „energie vie” din alimentatie. Apoi, este posibil ca mancand nesatos in timpul vacantei, sa ajungem la crearea unui obicei care poate fi dificil de intrerupt odata ce ajungem acasa. Si, in plus, cateva zile mai tarziu s-ar putea sa avem surpriza sa constatam ca dragul nostru costum de baie ne este putin mic!

Haideti sa descoperim impreuna cum ne putem mentine si pe durata zilelor de vacanta o alimentatie echilibrata, care sa ne asigure cea mai buna stare de spirit:

Mancarea pe drum

Daca trebuie sa luam avionul catre destinatia de vacanta, ar fi bine sa fim selectivi in privinta mancarii consumate in timpul zborului, care, de cele mai multe ori, nu este de calitate si ne strica digestia.

avion

Puteti citi restul articolului aici

Articol publicat pe blog-ul www.mamicaurbana.ro